Oferim evenimente de poveste

Intr-un cadru feeric, inconjurat de mireasma copacilor umbrosi si mult aer proaspat, Casa Someseana vine in intampinarea Dvs. cu cele mai atractive oferte raportate la nivelul calitate-pret din arealul Vaii Somesului. Dispunand de o sala de evenimente cu o capacitate de pana la 250 de locuri, Casa Someseana va sta la dispozitie cu deosebita placere, atat pentru cei tineri, cat si pentru petrecerile celor mai in varsta, pentru toti cei care doresc sa marcheze evenimentele de neuitat din viata lor, fie ca e vorba de nunti, botesuri, zile de nastere, aniversari, precum si orice alte eveniment important din viata fiecaruia.
Serviciile noastre includ toate beneficiile cerute de astfel de evenimente, de la amenajarea salilor cu specialistii nostri pana la asigurarea cadrului ambiental muzical pe toate gusturile si cerintele cele mai inalte ale clientilor nostri.
Suntem convinsi  ca meniurile noastre variate sunt in deplina concordanta cu asteptarile si preferintele Dvs., astfel incat va oferim cu drag produse de cea mai buna calitate si in functie de disponibiitatile financiare ale fiecaruia, meniurile pentru evenimente fiind stabilite de comun acord cu Dvs. , numai si numai pentru deplina multumire a oaspetilor nostri

Galerie poze sala

Galerie poze evenimente